sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Loppusuora häämöttää

Terveppä terve. Viimeisiä viedään. Enää kaksi viikkoa töitä jäljellä.

Olen nyt kirjoitellut aina wordiin valmiiksi viikon kulkua blogia varten, mutta myöhemmin muistanut ,etten laittanutkaan niitä blogiin. Olen todella huono kirjoittelemaan tämmöistä tietyllä aikataululla.

Päivät ovat olleet normaalin pituisia, mutta silti aika alkaa tuntua pitkältä. Olen kai loman tarpeessa ja kaipuu Suomeen on jo kova. Takana on paljon nyt huonosti nukuttuja öitä, joten kun Suomeen pääsee kellahtamaan omaan petiin, niin on kyllä arvostus huipussaan. Ylipäätään sitten osaa sitä omaakin pientä vuokrakämppää arvostaa enemmän nyt, kun on jo kaksi kuukautta asunut ”siivouskomerossa”.

Minulla todellakin loppuvat aiheet kesken kun koitan kirjoittaa, sillä päivät juurtuvat niin toinen toisiinsa, ettei niissä tunnu olevan mitään erikoista. Arkea, arkea ja vähän lisää arkea. Sen verran osaan mainita, että olimme yksi päivä järjestämässä ruokailun vesipuistoon, kun muksut pääsivät hieman reissuileen. Muutenkin viikko on täynnä lasten reissuja, niin on täytynyt tehdä sielunsa kyllyydestä asti eväsleipiä :D Ja eilen lauantaina (4.6.) oli lasten valmistujaisjuhlat, niin siellä katseltiin kun lapsukaiset lauloivat suvivirren ja opettajat esittivät hauskan cowboy -tyylisen tanssin.


Nyt tässä vietän viikonloppua, kera kuppi kuumaa… Tosin minulla se on jo kylmää. Ihana silti juoda kahvia pitkästä aikaa <3

Kuvia ->

Kouluruokailussa oli vaihtoehtona yksi päivä merellistä paellaa tai kanapaellaa. Merellisessä paellassa oli sinisimpukoita ja mustekalaa muun muassa. Oli todella hyvää <3
On kovaa hommaa tehdä salaatteja, kun kaikki tehdään aina alusta asti. Päivässä saattaa tulla kymmenenkin salaattikerää pilpottua ellei enemmänkin.
Ostin Paollr kantolaukun. Nyt ehkä seuraavasti kun lentokoneella reissaa, niin saa Paon otettua myös matkustaja tilaan, eikä joudu laittamaan raasua ruumaan. Nyt vielä kyllä kun palaan Suomeen Paolle on varattu ruumapaikka.
Kouluruokailussa oli uunimakkaraa ja pinaattiperunamuusia nami <3
Käy se itsensä puhdistaminen noinkin. Joskus mietin, ettei tuolla katilla taida olla ollenkaan selkärankaa.
Vähän omaa naamatauluakin
Jonkun nenu näkyy :)
Sitten olemmekin vesipuistossa, jossa järjestimme lasten ruokailun.
Oli TARKOITUS ottaa selfie... :D
Tämä oli aika hauska laitos. Tuo tynnyri pyöri ja sen sisällä oli pieni määrä vettä, mihin lapset pääsivät :D
Poreallas oli omituisesti eritelty,
Ostin ensikertaa elämässäni itselleni kirjan. En suostu lukemaan romaaneja tai muuta sellaista, sarjakuvat ja vitsikirjat ovat ainoita mitkä uppoavat, vihaan niin paljon lukemista. Mutta piruuttaan pitää kokeilla, josko sitä alkais lukee ja myyjä sai minut ylipuhuttua ostamaan kirjan. Eniten vituttaa kaikki -kirja on kyllä aivan mahtava sellasille, jotka tykkäävät mustasta huumorista ja ronskista kielenkäytöstä. Mahtava kirja, suosittelen! :D
Tässä ollaan Las Laguanaksen teatterissa, jossa lasten valmistujaisjuhlat pidettiin.
Kotona juhlan jälkeen :)
Sitten lähdettiin jatkamaan juhlatunnelmaa kaverin kanssa

Ja tähän päättyy tämän kertainen päivitys :) Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti